Om oss

Torunn Schiefloe

Torunn er født og oppvokst på Levanger, og flyttet etter 20 år borte endelig hjem med sin familie på fire. Hun er utdannet veterinær i Oslo og Berlin,og har vært klinikkveterinær på Sveriges største dyresykehus, Blå Stjärnan  i Gøteborg i mange år.

Dyresykehuset er har 200 ansatte , 60 veterinærer, og er drevet som en stiftelse, der alt overskudd går tilbake i bedriften i form av utstyr og videreutdanning av personalet.

Kompetansenivå blir derved høyt og utstyret avansert. Blå Stjernan er involvert i forskning på flere områder innen smådyrmedisin, og har også en aktiv rolle i videreutdanning av andre veterinærer fra inn- og utland.

Torunns bakgrunn her har gitt henne mulighet til å jobbe sammen med faglig engasjerte og internasjonalt ledende kolleger. 

Hun ble gitt muligheten til å fokusere på og videreutdanne seg innen spesialinteressene sine; indremedisin og spesielt dermatologi/hudsykdommer på hund og katt.

 Jobber man på et døgnåpent regionsdyresykehus vil akutt-og intensivpleie også inngå som en del av erfaringsbakgrunnen, så hun gjør alle typer akuttkirurgi og de fleste mykdelsinngrep.

Etter studiene var hun kort innom som hestepraktiserende veterinær.

Veterinær Anniko Nydal

Veterinær Anniko Nydal er født og oppvokst i Sverige.

Anniko tok sin veterinæreksamen i Budapest i 2006 och har siden jobbet på ulike dyresykehus i Sverige, bla Västra Djursjukhuset i Gøteborg og Läckeby Djursjukhus i Kalmar .

Under årene på dyresykehus har Anniko skaffet seg en bred kompetanse innen både akuttmedisin, indremedisin og kirurgi.

Hun har videreutdannet seg kontinuerlig innen ulike fag og i 2016 tok hun eksamen i Uppsala og kan deretter titulere seg Spesialist på hunden och kattens sjukdomar.

Hennes spesialinteresser er tannsykdommer og ultralyd og indremedisin.

I 2017 flyttet hun med familien till Levanger, og Anniko har siden da jobbet på Levanger Dyreklinikk .

På fritiden liker Anniko å gå på tur og reise med familien. Hos Anniko bor det 2 katter som heter Stella og Kenny.