Om oss

Torunn Schiefloe

Torunn er født og oppvokst på Levanger, og flyttet etter 20 år i Berlin, Oslo og Gøteborg hjem med sin familie på fire. Hun er utdannet veterinær i Oslo og Berlin, og har vært klinikkveterinær på Sveriges største dyresykehus,  Blå Stjärnan i Gøteborg i mange år. De siste årene på hudklinikk, som indremedisinsk utreder og som akuttveterinær.

Torunns bakgrunn her har gitt henne mulighet til å jobbe sammen med mange faglig engasjerte og internasjonalt ledende veterinærkolleger. Dyresykehuset har totalt over 300 ansatte, derav ca 60 veterinærer . Hun ble gitt muligheten til å fokusere på, og videreutdanne seg innen spesialinteressene sine; indremedisin og spesielt dermatologi, allergi og hudsykdommer på hund og katt. Torunn bruker fortsatt ekspertisen til sine tidligere kolleger når det er behov for konsultasjoner.

Torunn sitter i det Norske og det Nordiske Derma Board**, og tar imot henvisninger innen allergi og hudproblemer fra andre klinikker i Trøndelag og Nordland. Hun utfører prikktester som del av hudutredninger, og oppdaterer seg flere ganger årlig innen dette fagområdet.

Torunn har også videreutdanning innen blant annet ultralyd, leversykdommer, anestesi, akuttmedisin og diabetes, og er autorisert Patellautsteder og HD-røntger.

Hun gjør alle typer akuttkirurgi og de fleste mykdelsinngrep, inkludert korrigering av trange nesebor på brachycephale raser.

Torunn har tre katter og en Berger Picard.

*) Dyresykehuset er drevet som en stiftelse, der alt overskudd går tilbake i bedriften i form av utstyr og videreutdanning av personalet, ikke til noen som tar ut en profitt. Kompetansenivå blir derved høyt, utstyret avansert og fokuset utelukkende på dyrets beste. Blå Stjärnan er involvert i forskning på flere områder innen smådyrmedisin, og har også en aktiv rolle i videreutdanning av andre veterinærer fra inn- og utland.

**)Samlingsgrupper for veterinærer med dermatologi (hud) som fagfelt.

Veterinær Anniko Nydal er født og oppvokst i Sverige.

Anniko tok sin veterinæreksamen i Budapest i 2006 och har siden jobbet på ulike dyresykehus i Sverige, bl.a. Västra Djursjukhuset i Gøteborg og Läckeby Djursjukhus i Kalmar.

Under årene på dyresykehus har Anniko skaffet seg en bred kompetanse innen både akuttmedisin, indremedisin og kirurgi.

Anniko har oppdatert seg kontinuerlig innen ulike fag  og har gjennomført en omfattende videreutdanning som spesialist. Hun er derved en av svært få veterinærer i Norge som kan titulere seg Spesialist på hunden och kattens sjukdomar. I tillegg til arbeidet på Levanger Dyreklinikk er hun virksom på Østersunds Djursjukhus der hun deltar i opplæring av veterinærer som følger spesialistutdanningen.

Hennes spesialinteresser er tannsykdommer, ultralyd og indremedisin. Hun har kompetanse innen avansert tannbehandling og utfører alle typer akuttoperasjoner og de fleste mykdelsinngrep.

I 2017 flyttet hun med familien til Levanger, og Anniko har siden da jobbet på Levanger Dyreklinikk .

På fritiden liker Anniko å gå på tur og reise med familien. Hos Anniko bor det 2 katter som heter Stella og Kenny.