Om klinikken

Levanger Dyreklinikk AS ble startet i juli 2014 av veterinær Torunn Schiefloe. 

Det første året var det ingen annen drift i selskapet enn noen få hjemmebesøk mens Torunn jobbet som konsulent på andre klinikker i Norge og Sverige, og startet sammen med samboer oppussing og ombygging av lokalene i Håkon Den Godes Gate. 

I juli 2015 åpnet klinikken lokalene i Levanger sentrum, med ny operasjonssal, gassanestesi, overvåkningsutstyr, røntgen, ultralyd, tannpleie, laboratorie og salg av fôr og utstyr. 

Klinikken har i dag to veterinærer, begge med lang erfaring fra dyresykehus i Sverige. Torunn har spesialinterresse og  etterutdanning i hud og indremedisin, Anniko er spesialist i hund og katt og har spesialinterresse og etterutdanning i blant annet tenner og øyne.

Vi tar imot hunder, katter, mindre selskapsdyr og fugler. Vi holder kurs og temakvelder om førstehjelp, valpetid, kattehold og jaktskader. 

Vi har ingen drop-in, men prioriterer akutt syke dyr. 

I butikken selger vi  bl. a. Ruffwear, Jægerens snødekken, varmedekken, halsbånd og senger, Buster memoryfoam senger, RAUH elgtyggeben, leker fra HuggleHounds og Starmark, Provit frysetørket vom, Hills og Royal Canin hunde- og kattemat, og Oxbow gnagerfôr.